Online & overzichtelijk

De procedure

We bieden een vrijwel volledig online procedure aan. Dit zorgt voor een duidelijk en gestroomlijnd proces voor iedereen die interesse heeft in een appartement. We zullen stap voor stap uitleggen hoe je een geweldig appartement kunt bemachtigen, van het eerste online contact tot de definitieve afronding. Elk onderdeel van het proces is ontworpen voor jouw gemak, met transparantie en heldere instructies, waardoor je met vertrouwen je keuze kunt maken.

We bevinden ons nu in Stap 2.

Stap 1: Schrijf je in

Jouw Account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in Narita dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'Inschrijven' en maak eenvoudig je account aan.
Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en jouw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

stap 2: voorkeuren doorgeven

Interessefase

De Interessefase is gestart! Alle types zijn bekend inclusief de vanaf-prijzen. Je kunt nu al je favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in je account. Dit geeft je een kleine voorsprong op de start verhuur, want als je dat doet, word je uitgenodigd voor onze exclusieve Pre-Rent.

De interessefase loopt van donderdag 1 februari tot en met zondag 10 maart!

Geef je voorkeuren aan ons door!

Stap 3: exclusief

Pre-Rent

Na de interessefase start de Pre-Rent op maandag 18 maart a.s.
De definitieve verhuurprijzen zijn dan bekend. Heb je je voorkeuren kenbaar gemaakt in de Interesse fase? Dan kun je je voorkeuren nog aanpassen of, indien je het nog niet aan ons hebt doorgegeven, alsnog doen.

Je wordt automatisch uitgenodigd voor onze exclusieve Pre-Rent: zo maak je als eerste kans op je droomappartement!

Let op: we bevinden ons nog niet in deze fase! De Interessefase is nu actief. Stap 2.

My account

Stap 4: Definitieve fase

Verhuur

Heb je onze Pre-rent gemist? Geen paniek. Het kan uiteraard zijn dat er nog enkele woningen niet zijn toegewezen of weer beschikbaar zijn. Dat kun je straks precies zien in ons woningenoverzicht online. De status wordt realtime bijgehouden.
Heb je interesse voor een appartement dat nog beschikbaar is, dan kun je dat aangeven in jouw account. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Let op: we bevinden ons nog niet in deze fase! De Interessefase is nu actief. Stap 2.